pondělí 16. prosince 2013

Výhružka posranému Nathanovi!

Aneb ... Jak namíchnout čtenáře k nepříčetnosti!

Tuš .. tak si brouzdám internetem (poslední dobou jedna z mých oblíbených hlášek) a pak mrkám jak na drát. Protože tohle jednoduše není možné!

Často, když se vytvoří dobrá kniha, nedlouho poté někdo vydá parodii na ni. Některé ty parodie bývají vtipné, ale čím dál častěji se můžeme setkat s verzemi erotického charakteru, což je daleko horší než ty humorné. Dokáže to proklatě zničit pohled na celý příběh / sérii. Proto mé doporučení zní, takové věci rovnou házet do kolonky "never - to - read". Přesto..kdykoliv vidím nějakou parodii na něco, co mám ráda, přečtu si, o čem ten "skvost" má být".

Když jsem viděla toto, krev ve mě začala vřít. Protože TOHLE není normální, někteří lidi prostě neznají hranice a já NECHÁPU, jak je možné, že to někdo vydává. Jestli si o sobě ten autor, myslí, že se proslaví, když vytvoří parodii na nejlepší dystopickou sérii, tak se pěkně mýlí. podle mého se spíš setká s totálně negativním ohlasem. někteří lidi mají vážně místo mozku troubu -_- A přemýšlí břuchem.

A o co, že jde? "Milý a úžasný" Nathan Alexandr (všichni si na něj ukážeme prstem a řekneme fůůůj) vytvořil veledílo. Jmenuje se THE HUNGER GAYS. Jak trapné, co?

O čem ta sláva má být? 
Inspired by The Hunger Games series, Nathan Alexander’sHunger Gays follows the story of young Aspen Summers who has grown up in a world where young men are rounded up by the government and forced to participate in the deadly MvM match, an annual tournament where there can only be one champion—or one survivor. The feared event not only forces young men into public expressions of sexual domination and submission, but also serves as a reminder that nothing, not even the will of one man, is stronger than the will of the government.

But when Aspen finds himself participating in this kinky tournament after a lifetime of repression and poverty, he begins to unlock inner desires that could quite possibly expose and put to shame the government’s own actions. Can Aspen rise above his own need for gratification and find true love? Or will he succumb to his now-insatiable desires and become someone capable of bringing the government to its knees?

Jak trapné.. -_-

8 komentářů:

  1. Tyhle knihy beru s nadhledem a vetšinou je ani nečtu.
    Momentálně čtu první díl Hunger Games :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U HG nejsem schopna to brát s nadhledem.. :oD
      -Nechť se líbí! Třeba po dočtení pochopíš mou reakci na tuhle přiteplenou verzi!

      Vymazat
    2. :D :D
      Zatím se mi to líbí moc :).

      Vymazat
  2. Haha...:D Ty jo, kdo tohle píše? To hraničí s nějakou úchylkou :D

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem ani nevěděla že tato knížka existuje. Díky tvému názoru bych si to ani nějak nechtěla přečíst :). Ještě se mi to pak přestane líbit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Cože?! To je fakt děsný...

    OdpovědětVymazat