sobota 3. srpna 2013

*Vychází v Srpnu* Krvavá Cesta

NÁZEV ORIGINÁLU: Blood Red Road

AUTOR: Moira Young

NAKLADATELSTVÍ: CooBoo

VYDÁNÍ: 19. Srpna, 2013

ANOTACE:
Saba žije u Stříbrného jezera – pustiny zpustošené neustálými písečnými bouřemi – kde se její rodina snaží přežít a neustále naráží na pozůstatky dávno zaniklé civilizace Padlých. Když čtyři tajemní jezdci unesou její milované dvojče Lugha a zabijí jejího otce, Saba se vypraví osvobodit bratra a pomstít otce. Cestou potkává pestrou společnost dobrodruhů, pašeráků a samozřejmě i Jacka, úžasného a nesmírně drzého kluka. Saba během svého putování zjistí, že není slabou a bezbrannou dívkou, ale naopak skvělým bojovníkem, který má schopnost změnit deformovanou společnost zevnitř…

A CO JÁ NA TO?
Že originální obálka pevné vazby vypadá se mi líbí víc než ta česká. A co se týče příběhu.. Zní zajímavě! Myslím, že to nebude knížka, pro kterou bych splašeně letěla do knihovny, ale když na ni náhodou narazím, tak si ji s chutí přečtu :)

2 komentáře:

  1. Na Krvavou cestu se těším ... na českou obálku jsem si už zvykla, i když mi spíše připomíná knihu o Africe než dystopii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, s tím, že to bude "kniha o Africe" jsem začala číst anotaci, která mě proto překvapila.. Jestli budeš číst, tak asi spíš počkám na tvou recenzi, než se do ní pustím ;)

      Vymazat