pátek 16. srpna 2013

Štědrost knižnice (1)

Ohoh.. Sláva, že jsem něco takového našla. Měsíční chvástačka totiž u mě nemá moc význam, protože za peníze, z kterých bych si ráda kupovala knížky si platím obědy :oD a další velmi užitečné věci..

Ale knihovnu já velmi ráda! Několikrát do týdne jsem tam! (Tedy aspoň ve školním roce, jinak je trochu dál). A nechodím jen do jedné, ale do více poboček, je to vždycky sranda než to všechno objedu :o)

Autorem tohoto Meme je Maťa..


*Momentálně jsem na dovči a toto je přednastavený článek, a tak tedy.. to co mám z knihovny..*


*Todle ani z daleka nejsou všechny mé půjčené knížky, ale já ty své půjčené půjčila někomu (že Kačíí :oD ), takže tu jsou už jen ty "málo atraktivní" 

První na mém seznamu půjčených knih je Magie mrtvých - obálka hrozná, ale jinak se na ni mooc těším! Potom tam mám Zorra (aneb když někdo zjistí, že jeho hrdina je i v knižním zpracování). A nějaký detektivní příběh, co jsem vzala tak narychlo z poličky :oD

Lovec nestvůr má ohyzdnou obálku, ale dějem může být zajímavý - prostě pif paf věc, Triumff (Páni, já ho mám?). Temné vize už mám na poličce děsně moc dlouho a nějak si k nim nemůžu najít cestu. A to poslední Ayeshu - má to být něco trochu bojovného zasazeno do historické doby, takže snad to bude dobré :oD

9 komentářů:

  1. Máte v knihovně skvělé kousky! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Temné vízie sú fajn a tiež by som si rada prečítala Mágiu mŕtvych. Ehm, nechceš si sem dať GFC?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prý jsou fajn - proto je tam mám, ale sbíráme odhodlání, vždycky se nějak našlo něco lepšího :oD (jakmile budu doma tak dám)

      Vymazat
  3. Vy máte tak hrozně vybavenou knihovnu, navíc prima knihovníky s dobrým vkusem...sakra, já chci taky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezaviď :oP Ale jo máme, jsem moooc rada za tu spolupráci s nima, jak mi odkládají vždycky to, co by se mi mohlo líbit, takže to mnohdy čtu první :D aspoň v poslední době..


      Vymazat
  4. Anonymní8/19/2013

    Moc se na ty knížky netěš :D Už 2. je od překladatele z Prahy.. Aneb úvod: "Neřekla jsem tátovi o babiččině bílý sově. Vím, že jsem mu o ni měla říct. Mezi spánkem a sněním je takovej prostor, kam se někdy dostávaj věci - ne tak docela sny, ani úplná jasnozřivost, ale zvláštní směsice obojího. .. " A v takovém duchu je to celé, jinak chceš Hru o trůny? Jinak tě nejde zastihnout :D

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní8/19/2013

    Moc se raději netěš, už 2. je od překladatele z Prahy, aneb úvod: "Neřekla jsem tátovi o babiččině bílý sově. Vím, že jsem mu o ni měla říct. Mezi spánkem a sněním je takovej prostor, kam se někdy dostávaj věci - ne tak docela sny, ani úplná jasnozřivost, ale zvláštní směsice obojího. .." A v takovém stylu to je :D chceš Hru o trůny? (jinak tě nelze zastihnout a já ji jinak vrátím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chci ji jen pokud je dobrá (hra o truny) ... agrrr nesnáším pražské překlady.. :oD


      *už skoro doma, tesis se?* :oP

      Vymazat