neděle 22. září 2013

Štědrost knižnice (6)

Autorem je Maťa..

Tento týden.. Mám knížek moc :oD Nechápu jak to dělám, ale vždycky objevím něco, co si prostě chci přečíst. (ta fotka je děsně nekvalitní, ale budete to muset přežít, je to jen phone-kvalita)


0.4 Mám na doporučení, tak jsem to chtěla zkusit, jak jsem slíbila. je to 180 stránek a to mě nezabije. jednou to vezmu do školy a bude.

Temnou horečku jsem si chtěla přečíst, ale jakmile jsem přišla domů a vyhledala si to na GR... někteří neměli zrovna kladný názor a už se mi do toho moc nechce.

Možná jste zaregistrovali, že jsem včera přidala recenzi na první díl Bratrstva, hlavní impuls byl k tomu, že už mám KONEČNĚ u sebe třetí díl - Lovci. Miluji Johna Flanagana, chci už to číst!! Ale jsou tu knížky, které musím přečíst dřív, jinak bych se k nim nedokopala. 

Znáte Cherub? Je to supertajná organizace plná dětských tajných agentů. není to nějaké světoborné dílo, ale já ji mám ráda. U sebe mám čtvrtý díl - Pravda.

Nejsem sériový vrah má být přesně taková morbidní knížka, jak to mám ráda. Nejsem si jistá, jestli u mě v tomto směru něco překoná Dextra, ale jako počteníčko určitě fajn :3

Tento týden jsem ještě měla knížku [game], je to švédský bestseller, je to skvělé a rozhodně doporučuji!!!


7 komentářů:

  1. Nejsem sériový vrah by som si prečítala 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Dextra máš přečteného? Je určitě lepší. :oD

      Vymazat
  2. Temnú horečku by som si chcela prečítať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nemáš nikdy dost! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuš ono ty kousky vždycky tak smutně koukají, že je u sebe nikdo nemá.. Chápej..půjčuju to jen kvůli nim! :oD

      Vymazat
  4. Nejsem sériový vrah se super knížka. Já už jen čekám až naše knihovna bude mít další díl :D A Cheruby čtu taky, myslím, že jsem jich přečetla už 9, jsem ale líná vstát, zkontrolovat si to :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na toho sériového vraha jsem čím dál víc zvědavá :oD Jo Cherubové jsou moc fajn, čekám co přinese 4. díl, ale 3. byl skvělý. James je takový superblboun, ale mám ho ráda. :o)

    OdpovědětVymazat