pátek 4. října 2013

Obálková vojna (8)

Toto je Meme, které pochází z blogu Svět kníh..

A O CO JDE?
Cílem je porovnat pár verzí knižních obálek z různých krajin..

Pro tento pátek jsem si vybrala knížku CINDER (1. díl Měsíčních kronik) od M. Meyer..
ODKAZ na Goodreads..


Cinder má naprosto úžasný příběh, a i když není zrovna nepředvídatelný, je strašně miloučký a pohádkový. Doporučuji k přečtení!!

Nemůžu si pomoct, ale naše obálka (byť je tam krásné fialové pozadí) mi něčím vadí a rozhodně to není můj důvod k vybrání knížky, postava na ní mi připomíná jednu čarodějku z jedné nejmenované pohádky, která měla úplně ten samý klobouk, vždycky jsem se jí bála - brrr... Korejská obálka je taková "jako OK něco tam fláknu, hlavně, když budu moct jít brzo domů", asi taková mi připadá, ale někdy je v jednoduchosti krása. Portugalská je relativně fajn, ale já jsem ždibral a prostě nemám ráda kombinaci těchto odstínů barev. Španělská je taková divná, ale dá se snést. Na obrázku to sice moc vidět nejde, ale myslím, že na živo to nemusí vypadat až tak zle - rozhodně mě zaujala. Nejvíc se mi stopro líbí originální, která je jednoduše dokonalá. Katalánská je vlastně stejné až na barvu botky, ale mi se k tomu ta červená prostě líbí o moc víc!

• MÉ POŘADÍ •

1. místo - Originál
2. místo - Katalánská
3. místo - Španělská
4. místo - Naše
5. místo - Korejská
6. místo - Portugalská

7 komentářů:

  1. Katalánská se mi líbí.. :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Originální a Katalánská jsou nejhezčí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Že bychom se konečně shodly? :oD

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se nejvíc líbí ta naše :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež sa mi najviac páči originálna :) Inak, na túto knižku sa strašne teším, len som sa k nej ešte nedostala. A to ma pôvodne vôbec nelákala :D

    OdpovědětVymazat